Šport/Relax

Thermalpark Šírava – čo Vám ponúka?

Novovybudovaný akvapark, ktorý nesie názov Thermalpark Šírava bol otvorený len 15.06. tohto roku a v tomto článku by sme Vám chceli povedať čo Vám ako návštevníkom môže ponúknuť.

Na začiatok však treba povedať, že tento projekt sa budoval 2 roky a nachádza sa pri Kaluži. Plánovaná výstavba bola 3 roky, avšak do karát zahralo stavbárom to, že ho mohli cez zimu vďaka priaznivému počasiu dostavať.

Otváracia doba thermalparku je od 9:00 do 21:00 a ako ďalšie Vás asi budú zaujímať ceny. Tie sú pomerne prijateľné v porovnaní s inými akvaparkmi na Slovensku. Cez pracovný týždeň majú deti do 3 rokov vstup zdarma a to aj na celý deň, deti do 12 rokov vyjde vstup na celý deň 6 eur a dospelých 14 eur. Zaujímavý je však skôr vstup na 3 hodiny, ktorý stojí pre deti do 12 rokov 3 eurá a pre dospelých 9 eur. Cez víkendy je zasa cena na celý deň 9 eur deti do 12 rokov, dospelý 21 eur a troj-hodinový lístok 4 eurá, dospelý 13 eur. Ceny sa zdajú byť primerané službám, ktoré tento „vodný svet“ poskytuje.

Thermal park sirava

Ako prvé treba podotknúť, že čo sa týka vybavenia, tak Thermalpark Šírava disponuje 4 bazénmi – vlnový plavecký, relaxačný, masážny a detský bazén. Zaujímavý je najviac plavecký bazén, v ktorom nastáva simulácia morského vlnenia. V masážnom bazéne zasa nájdete množstvo trysiek a relax na vodných masážnych ležadlách sa nedá ani opísať.

Thermal park sirava

Okrem toho sú tu pre Vás a vaše deti pripravené samozrejme aj atrakcie ako šmýkačky (dlhšia, kratšia), divoká rieka, hojdací záliv a detské ihrisko. V budúcnosti sa plánuje dobudovanie areálu a rozšírenie služieb na wellness – zväčšenie počtu sáun a ich druhovosť (bio sauna, fínska sauna, infra sauna, parná sauna … ). Úplnou novinkou budú rôzne saunové ceremoniály ako napríklad čokoládový, bahenný, soľný, jogurtový či riasový peeling. Prostredie thermalparku, vrátane relaxačnej hudby, vôni a dekorácií je zhotovený tak, aby pôsobil na klientov ukľudňujúcim dojmom a prispel tak k ich celkovej fyzickej a psychickej regenerácii.

Foto/zdroj:http://www.thermalparksirava.sk

Súvisiace položky (podľa značky)

Pre písanie komentárov sa prihláste

Odoberať novinky

Prihlásenie

fb iconLog in with Facebook
Registrácia